NA VRH

Tours Search

Tražite li pogodno mjesto za opuštanje i udisanje čistog zraka, Blidinje je definitivno pravi izbor za Vas. Park prirode Blidinje jedna je od prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine. Sadrži niz prirodnih i povijesnih znamenitosti među kojima svakako treba spomenuti Blidinjsko jezero i botaničko – zoološki rezervat Masna luka.

480 kn / 65 eur / po osobi
Trajanje: 10h

Biokovo – planina s korijenom u moru, a čelom u munjama. Svaki korak do najvišeg vrha, Svetog Jure na 1762 metara visine, pružit će nezaboravne panoramske poglede na more i otoke, Zagoru, bosanskohercegovačke planine i susjednu Italiju.

335 kn / 45 eur / po osobi
Trajanje: 6h

Posjetite u jednom danu 5 najljepših otoka u srednjoj Dalmaciji. Ti otoci su: Brač, Hvar, Biševo, Vis i Pakleni otoci. Svaki od tih otoka ima nešto specifično samo za taj otok.

960 kn / 130 eur / po osobi
Trajanje: 12h

Maslinarstvo je, uz vinogradarstvo, najznačajnija grana poljoprivrede u Dalmaciji. Imotski je grad u kojem je to posebno izraženo. Nezaobilazan dio imotske gastronomske ponude svakako je degustacija maslinovog ulja.

260 kn / 35 eur / po osobi
Trajanje: 2h

Hrvatska nije samo jedna od najstarijih vinskih regija na planetu, ona je također jedna od najraznovrsnijih. Imamo više od 150 autohtonih sorti grožđa, a dobro vino jedan je od najprepoznatljivijih simbola Dalmacije na svijetu.

260 kn / 35 eur / po osobi
Trajanje: 2h

Irski dramatičar George Bernard Shaw izjavio je: “Oni koji traže raj na zemlji morali bi doći i vidjeti Dubrovnik”. Upravo ova rečenica najbolji je opis jedne od najpoznatijih turističkih atrakcija u svijetu. Gotovo je nezamislivo doći u Hrvatsku, a ne posjetiti Dubrovnik.

300 kn / 40 eur / po osobi
Trajanje: 10h

Kad se spominju turistička mjesta u Dalmaciji, svakako ćete čuti o Imotskom, gradu koji zaista vrijedi posjetiti. Imotski se nalazi u srcu dalmatinske zagore. Krase ga plodno imotsko polje, rijeka Vrlika, te brojna jezera i vrtače, po kojima je grad i najpoznatiji.

220kn / 30eur / po osobi
Trajanje: 4-5h

Upoznajte jedan od najljepših dalmatinskih gradića. Imotski je slikoviti grad mediteranske arhitekture u srcu Zagore, čija je stara gradska jezgra građena klesanim kamenom. Smješten je na gori iznad plodnog imotskog polja.

200 kn / 27 eur / po osobi
Trajanje: 2 - 3h

Započnite dan uživajući u prekrasnoj i netaknutoj prirodi sa svojom obitelji ili prijateljima. Za sve osobe pustolovnog duha i željne avanture, kajak na rijeci Vrljici pravi je izbor.

335kn / 45 eur / po osobi
Trajanje: 5h

Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih hodočasničkih odredišta na svijetu. Godišnje ga obiđe oko milijun hodočasnika iz cijelog svijeta. Postalo je poznato kroz ukazanja Djevice Marije, nakon čega se počeo razvijati vjerski turizam.

220 kn / 30 eur / po osobi
Trajanje: 6h